4. Geleneksel Tasavvuf Musikisi Konserleri: Vakt-i Seher

05 Haziran 2024 Çarşamba

Üniversitemiz Geleneksel Sanatlar Topluluğu tarafından düzenlenen Tasavvuf Musikisi Konserlerinin dördüncüsü düzenlenmiştir. Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TOPŞİR'in şefliğini yaptığı konserde Hicaz, Muhayyerkürdî, Uşşak, Hüseynî, Segâh ve Hüzzam makalarında eserler okunmuştur.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yılmaz CAN, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Muharrem AKOĞLU, Turizm Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Eyüp NEFES, Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Seda Nur ATASOY, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katıldığı konserde bir birinden güzel eserler icra edildi.

Çaldıkları eserlerle salondan büyük beğeni toplayan konser ekibinde şu isimler yer aldı:

Orkestra şefi udi: Dr. Öğr Üyesi Mustafa TOPŞİR
Kanun                : Dr. Öğr. Üyesi Samet KARAHÜSEYİN
Keman               : Muhammmet TOPŞİR
Ney                    : Yusuf SEKMAN
Gitar                   : Funda AVCI
Bağlama             : Hümeysa YÜKSEL
Ritim Sazlar       :  Ayşe Nur KAYA, Sena Aleyna GÜLSEVER, Meral ER, Betül COŞKUN
Hanendeler        : Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim ÖZASMA,  Dr. Arş. Gör. Seyfullah KARA, Arş. Gör. Ali PINAR, Enes Talha KARAKUŞ,
Ersin VERSAN, Mehmet İdris ŞAĞIN, Emirhan DEMİRCİ

Konsere katılan Hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, Koro ekibine başarılarının devamını dileriz.